in 2 BBQ

info in2bbq

Bent u op zoek naar een professionele barbecue? In onze webshop hebben wij alle professionele barbeques van Hendi. Al onze producten worden met veel liefde en interesse in het "kookvak" geselecteerd, de professionele barbecue, BBQ, Barbeque, Grill, Grills,bakplaten, friteuses, pannen, kookacessoires zullen een fantastisch gebruikersgemak garanderen. Al onze producten hebben een "horeca" kwaliteit en veiligheid, en worden dagelijks door duizenden professionele gebruikers met veel plezier ingezet om menig party te doen slagen.De barbecue en kookshop, zal blijven vernieuwen op het gebied van professioneel koken, alle bbq-s zijn voorzien van zeer professionele branders, lavastenen, veilig en een zeer goede warmte verdeling. Dit zal er toe bijdragen dat u zeer veel gezellig bbq plezier kan gaan beleven. En jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop !

De shop zal haar aanbod in de komende maanden uitbreiden, en ook een aantal noviteiten en aanbiedingen op het gebied van buiten-koken in de spotlight zetten.

Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Adres gegevens Afhalen:

Adres gegevens afhalen:

 
Barbecue

Barbecue geschiedenis

Informatie wet "kopen op afstand

Sinds 1 februari 2001 is de wet "kopen op afstand" van kracht. Door deze wet hebben consumenten een betere rechtspositie gekregen. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consumenten zijn in de wet kopen op afstand opgenomen:

Tips voor het gebruik van uw barbecue!

IN2BBQ barbequeshop heeft een aantal tips voor het gebruik van uw barbeque samengesteld.

Voorwaarden

Prijzen: Alle prijzen in onze Shop zijn exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Wij accepteren alleen bestellingen op vooruitbetaling.